Wij zijn discreet

Bedankt om contact met ons op te nemen. We gaan voorzichtig om met jouw persoonsgegevens. Omdat de wet het ons vraagt, maar in de eerste plaats en vooral omdat we daar zelf veel belang aan hechten. Omdat we weten dat je lang hebt nagedacht voor je besloot om ons te contacteren en je je misschien afvraagt of het wel de moeite is om de stilte te doorbreken. We hebben bepaalde persoonsgegevens nodig om je aanmelding op te volgen, maar voor de rest beslis jij wat je ons meedeelt en wat niet. Alles wat je zegt, blijft tussen ons en valt onder ons beroepsgeheim.

Jij bepaalt op welke manier we contact met je opnemen. Wil je alleen telefonisch gecontacteerd worden? Dat kan. Enkel per mail? Ook dat is geen probleem. Ben je alleen op bepaalde tijdstippen bereikbaar? Ook daar houden we rekening mee. We leggen je ook uit hoe en hoelang we je gegevens opslaan. Is iets niet duidelijk? Laat het ons weten: we geven je graag een antwoord.

Commissie Erkenning & Bemiddeling
Tel: 0497 43 41 66
comeb@vlaanderen.be

De commissie bedankt je voor je bericht. Soms kunnen we niet meteen een e-mail of telefoon beantwoorden. Sinds de bekendmakingscampagne krijgen we veel reacties. We vinden het belangrijk iedereen een persoonlijk antwoord te geven. Dit kan eventjes duren maar we nemen zeker contact op met jou indien je je contactgegevens achterlaat. 

Heb je ondertussen nood aan een luisterend oor kan je contact opnemen met: https://1712.be/nl of bel 1712 (9-18u). Buiten deze uren wordt jouw oproep doorverbonden naar tele-onthaal (tel.: 106).

Of neem een kijkje bij andere hulpverlening en informatie

Meestal is de coördinator telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag 9u-17u en vrijdag 9u-16u. Op afspraak kan een ander moment vastgelegd worden om te bellen.